91-årige Signe er listebærer

- Jeg håper folk er så fornuftige at de stemmer det norske Arbeiderparti, sier Signe Bakken, som i dag har vært listebærer på Hovin skole.

Skal det være en Arbeiderparti-liste? Spør Signe en mann som er på vei inn for å stemme på Hovin skole i Oslo. 91-åringen trives godt med å være listebærer for partiet hun har vært medlem av i nær 50 år.

- Det er morsomt å være listebærer. Spesielt festlig er det å se hvor mange unge mennesker med barn som kommer for å stemme. Jeg håper de stemmer riktig, sier Signe.

Jens er statsministerfavoritten

- Hvorfor bør folk stemme Ap?

- Fordi det er Arbeiderpartiet som har skapt velferdssamfunnet vårt ved bevisst hard jobbing etter krigen. Partiet har skapt et skolesystem som favner alle og et skattesystem som fungerer godt.

- Har du stemt?

- Nei, det skal jeg gjøre i morgen. Og det blir selvfølgelig Arbeiderpartiet, for vi må fortsette å jobbe for den samfunnsretningen som er påbegynt.

- Skal du følge med på valgsendingene i morgen kveld?

- Ja, det blir nok en senere kveld enn vanlig. Jeg krysser for at de rød-grønne vinner valget. Jens vil utvilsomt være den beste statsministeren landet kan få de neste fire årene, avslutter Signe.